Presentació

Aquesta Unitat Didàctica està inclosa a la assignatura Alimentació y nutrició familiar integrat al Cicle formatiu de grau mig Tècnic en Assistència Sociosanitària.

La unitat didàctica 4: Els grups del aliments consta de 8 hores en les que aprendrem a
-        Conèixer els diferents aliments y la seua composició nutricional.
-        Classificar els aliments per el seu contingut en nutrients.
-        Explicar els criteris que permeten classificar els aliments en funció de les seues característiques

A través del estudi de:
1.   Llet i derivats lactis.
2.   Carns, peixos i ous.
3.   Fruita y verdures.
4.   Cereals, tubèrculs i llegums.
5.   Greixos animals i vegetals.
6.   Grup miscel·lània: sucre, begudes alcohòliques i no alcohòliques, espècies i condiments."

També relacionarem la nostra cultura valenciana
-        Identificant els cultius de la Comunitat
-        Coneixent la ramaderia i pesca de la nostra Comunitat
-        Aprenent  plats típics de la nostra cultura

Comentaris